Čak 82 % posetilaca zadržalo kartu za Exitov 20. rođendan

NOVI SAD – Exitovi fanovi pokazali su veliku vernost prema omiljenom festivalu, te je čak 82 odsto svih posetilaca odlučilo da zadrži svoju ulaznicu za ovogodišnji EXIT kako bi je iskoristili sledećeg leta, saopštili su iz Exit tima.
„EXIT je oduvek imao armiju vernih fanova, međutim i nas je jako prijatno iznenadio veoma visok procenat onih koji su odlučili da zadrže ulaznicu za veliku proslavu 20. godišnjice festivala“, izjavio je Sanjin Đukić iz EXIT tima i zahvalio publici na ljubavi i podršci.

„Sigurno je da ćemo uz njih mnogo lakše ne samo pregurati ovu ubedljivo najtežu godinu u istoriji festivala, već realizovati, čvrsto verujemo, najbolje izdanje za jubilarni Exit iduće godine“, dodao je Đukić.
Centralni događaj proslave 20. godišnjice EXIT festivala planiran je od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi na koju stižu neke od vodećih svetskih zvezda, kao što su Tyga, David Guetta, Đ Snake, Eric Prydz, Boris Brejća, Four Tet, Marky Ramone, Sepultura, Denis Sulta, Laibać i mnogi drugi, a vrlo brzo, već sledeće sedmice, pridružiće im se nova atraktivna imena.
Sve ulaznice kupljene za EXIT 2.0 vrede i za festivalsko izdanje 2021. i pored činjenice da su nabavljene po najpovoljnijoj ceni od čak 50 odsto popusta u odnosu na finalnu cenu.

Svi koji su zadržali ulaznice, njih 82 odsto ulazi u „bubanj“ za osvajanje nagrada kao što su Lifetime ulaznica za EXIT, propusnica za pristup bini mts Dance Arene, pretvaranje regularne ulaznice u VIP ulaznicu, EXIT modni paketi i majice.

Takođe, svim ovim kupcima biće omogućeno i 20 odsto popusta na EXIT majice i suvenire po sopstvenom izboru.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021 po promo ceni od 6.990 din i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na finalnu cenu.

Ulaznice se mogu nabaviti putem zvanične stranice festivala
Za 18 odsto onih koji su se odlučili na refundaciju, novac će biti isplaćen do kraja ovog meseca, odnosno gotovo 10 meseci ranije u odnosu na rok koji predviđa uredba Vlade Srbije.

Naime, većina zemalja, uključujući i Srbiju, donela je uredbe da se povrat novca za otkazane ili odložene festivale vrši godinu dana nakon originalnog datuma, što je u slučaju ovogodišnjeg Exita leto 2021.

Fanovi koji su zatražili refundaciju, a u međuvremenu se predomislili i žele da ipak zadrže svoju ulaznicu i time ostvare brojne pogodnosti, povrat mogu stornirati slanjem ličnih podataka na tix@gigstix.com.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.