Platforma HBO Max od 8. marta u Srbiji

BEOGRAD – Premijum striming platforma HBO Max kompanije „Vorner Media“ biće dostupna u Srbiji od 8. marta i zameniti postojeću HBO Go platformu, saopštili su danas predstavnici HBO Adria.

„Globalno lansiranje HBO Max-a nastavlja se po planu dok pokrećemo platformu u 15 novih evropskih zemalja, čime na svetskom nivou postajemo dostupni na ukupno 61 teritoriji“, izjavio je direktor platforme HBO Max International Johanes Larčer.

On dodaje da je u toku „realizacija strategije da širom sveta postanu dostupni direktno potrošačima, što će uz njihove sadržaje doprineti tome da budu jedna od vodećih svetskih striming platformi.“

„HBO Max predstavlja novo striming iskustvo i nudi najbolju zabavu, filmove, originalne serije i sadržaje za decu iz Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original produkcije i još mnogo toga po vrlo atraktivnoj ceni“, kaže generalna direktorka za HBO Max EMEA Kristina Sulebak.

Kako najavljuju distributeri, HBO Max će po prvi put na jednom mestu objediniti nove i kultne Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove.

Među najpopularnijim filmovima koji će biti dostupni su „Matriks: Uskrsnuća“, „Dina“ i „Kralj Ričard: Prednost u igri“, a biće dostupni i novi naslovi poput „Stanice jedanaest“, „Mirotvorca“, druge sezone serije „Vučje vaspitanje“, „Seksualnog života studentkinja“, i mnogih drugih.

Ova platforma će biti dostupna na vodećim uređajima i platformama: smart televizorima, uređajima za striming, konzolama za igranje, mobilnim telefonima i tabletima, kao i kod odabranih operatera.

HBO Max je striming platforma kompanije WarnerMedia koja „nudi zabavu vrhunskog kvaliteta.“

Ova platofrma je lansirana u SAD-u u maju 2020. godine, a u junu 2021. godine započela je globalno proširenje lansiranjem na tržišta u Latinskoj Americi i Karibima.

Nakon toga je usledio ulazak na evropsko tržište lansiranjem usluga u nordijskim zemljama i Španiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.