U trendu

Crvena jabuka 8. marta u Kombank dvorani

BEOGRAD – Posle više od dve godine od prethodnog koncerta u Kombank Dvorani, kultni pop-rok sastav Crvena jabuka nastupiće na istom mestu pred beogradskom publikom 8. marta u 19 sati, najavili su iz Kombank dvorane

U duhu njihovog čuvenog hita i pod istoimenim nazivom „Nekako s proljeća“, koncertom će ujedno biti obeležen međunarodni praznik – Dan žena.
Čuveni bend, predvođen najprepoznatljivijim vokalom pop-rok scene sa ovih prostora Draženom Žerićem – Žerom, publici će predstaviti sve hitove po kojima je „Crvena jabuka“ prepoznatljiva decenijama unazad.
Frontmen grupe Dražen Žerić Žera uoči koncerta u Kombank dvorani, u specifičnim epidemiološkim uslovima i u smanjenom kapacitetu sale, napominje da sa nestrpljenjem očekuje susret ponovni susret sa beogradskom publikom.

„Želim da u ovim vremenima pokušamo da bar na tren zaboravimo na ovu pošast zvanu korona koja nas je izolovala i udaljila jedne od drugih.
Da ‘Nekako s proljeća’, kako smo i nazvali koncert, pokušamo ponovo, ovog puta 8. marta, na Dan posvećen ženama, uz preporuke za obaveznu distancu i poštovanje propisanih mera, uživate sa vašim dragim bićem uz pesme Crvene jabuke“, naveo je Žerić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.