Domaći film „Jedini izlaz“ danas prvi put pred medijima

BEOGRAD – Specijalna projekcija prvog domaćeg filma u 2021. godini „Jedini izlaz“ Darka Nikolića održana je danas za predstavnike medija u beogradskom bioskopu Roda Cineplexx na Banovom brdu.

Na projekciji su bili glumačka i autorska ekipa filma, a premijera je zakazana za sredu 10. februar u Cineplex Ušće na Novom Beogradu. Tako će takođe biti kompletna ekipa filma, a narednog dana biće prikazan u Areni Cineplexx Novi Sad, 12. februara u Cineplexxu Kragujevac, 13.02. u Cineplexxu Niš i potom 17.02. u Banja Luci.

Glavnu ulogu u ovoj krimi priči tumači Anđelka Prpić, koju publika najviše poznaje po ulogama u komičnim ili melodramskim TV serijama („Andrija i Anđelka“, „Žene sa Dedinja“) i sada je prvi put u glavnoj ulozi na filmu.

„Do te mere je bio zadovoljan mojom interpretacijom i vikao ovo je genijalno da sam morala da mu kažem da sigurno ni Meril Strip ovako ne kupuje svoje scene na filmu“, duhovito je primetila glumica.

Reditelj Darko Nikolić je debitant ovim projektom u domenu dugometražnog igranog filma, a to je i prvi film producentu Marku Stankoviću ispred kuće „Stanković i sinovi“, koja potpisuje produkciju sa kompanijom Telekom Srbija.

„Pred nama su glumci i glumice u filmu koje sam ja želeo da vidim, posebno Anđelku Prpić i Danicu Maksimović i za njih nije postojala nikakva alternativa. Nakon čitanja scenarija samo sam njih dve video u tim ulogama i srećan sam što sam ih dobio, dve zaista divne dame i mislim da su savršeno odigrale svoje uloge“.

Nikolić je rekao i da je na snimanju bilo i suza i bola, ali da su uglavnom uživali i potrudili su se da na setu bude i zabava, a ne samo čist posao.
U trileru „Jedini izlaz“ igraju još: Ljubomir Bandović, Milan Čučilović, Milena Predić, Jovo Maksić, dvojica kolega iz Makedonije – Nikola Ristanovski i Toni Mihajlovski, Kristina Kika Jovanović, Vladimir Aleksić, Sonja Kolačarić, Nebojša Milovanović i mnogi drugi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.