U trendu

Druga sezona serije Močvara od 11. marta

BEOGRAD – Druga sezona serije „Močvara“ biće premijerno prikazivana od 11. marta na televiziji Superstar svakog petka, subote i nedelje (21:00), dok će je Radiotelevizija Srbije prikazivati od 12. marta subotom i nedeljom (20:00), saopštili su danas producenti, koji najavljuju „još intrigantniji nastavak“.

„Kroz novih deset epizoda, koje se stilski i vizuelno naslanjaju na prvu sezonu, publici će biti dočarane drugačije priče u kojima inspektor Nikola Krsmanović istražuje niz okrutnih ubistava, ali i istovremeno otkriva tajnu vlastitog porekla“, kaže se u saopštenju.

U nastavku serije čiji su kreatori reditelj Oleg Novković i scenaristkinja Milena Marković Krsmanović, koga igra Goran Bogdan, dobija dostojnog naslednika u liku Atile Varge“, u tumačenju mladog glumca Roberta Ožvara, a priča je smeštena u Sentu „gde samo nekoliko porodica odlučuje o životu i smrti“.

U seriji „Močvara“ produkcijske kuće Fajerflaj i Telekoma Srbije, igraju i Jana Bjelica, Sara Klimoska, Sonja Kolačarić, Miloš Timotijević, Marko Janketić, Lidija Kordić, Katarina Marković, Marta Bjelica, Dragan Mićanović, Dejan Dedić, Anja Pavićević, Stefan Trifunović, Bojan Žirović, Nenad Stojmenović, Slobodan Ninković i drugi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar