U trendu

Drugo vece Exit-a, svira „Molćat Dolma“, ceka se Nik Kejv

NOVI SAD – Drugo veče Exit festivala počelo je nastupom beloruskog benda „Molćat Doma“ na Glavnoj bini – Main Stage na Petrovaradinu u Novom Sadu, kao zagrevanje za zvezdu festivala – rokera mračnih tonova i atmosfere Nika Kejva i njegov sastav „The Bad Seeds“.
Ova post-pank grupa nastala je u Minsku 2017. godine, a članovi su – Egor Škutko (vokal), Roman Komogortsev (gitara, sintisajzer, ritam mašina) i Pavel Kozlov (bas gitara, sintisajzer).
Stil i žanr muzike ovog trija koji je inspirisan ruskom rok muzikom 80-ih godina, definisan je kao mešavina post-panka, „new wave“, sinth popa.
Veliki Nik Kejv Bad Seeds nastupiće večeras na Glavnoj bini EXIT festivala i to će biti koncert koji se nestrpljivo čekao pet godina, praćen neverovatno vernom armijom fanova, a na Petrovaradinskoj Tvrđavi nastup počinje tačno u 22 časa.
Glavna imena večerašnjeg programa čine i reper Masked Wolf, na Dance Areni – Maceo Plex, Honey Dijon, Brina Knauš, kao i legende pank muzike – „The Exploited“ iz Škotske.
Talentovana dama Bojana Vunturišević, reper Marčelo, hrvatski alternativni bend “Pocket Palma”, beogradski hip hop rep sastav “Prti Bee Gee” imaće nastupe na bini Visa Fusion Stage.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.