U trendu

Džejmi Foks hospitalizovan zbog „medicinskih komplikacija“

ATLANTA – Američki glumac Džejmi Foks hospitalizovan je u Atlanti zbog „medicinskih komplikacija“, saopštila je njegova porodica.

Vest je na Instagramu objavila Foksova ćerka Korin, navodeći da je zahvaljujući brzoj akciji lekara i njihovoj brizi glumac „već na putu ka oporavku“.

„Znamo koliko je on voljen i cenimo vaše molitve. Porodica traži privatnost tokom ovog perioda”, napisala je Korin Foks.

Džejmi Foks je u Atlanti snimao Netfliksovu komediju „Povratak u akciju“, u kojoj se Kameron Dijaz pojavljuje u filmskoj ulozi prvi put posle skoro decenije.

U filmu igraju i Endru Skot i Džejmi Demetriju, a režiser je Set Gordon, sa kojim je Foks radio na filmu „Užasni šefovi“.

Foks (55) je osvojio Oskara za najboljeg glumca 2005. godine za ulogu pijaniste i pevača Reja Čarlsa u biografskom filmu Rej, a iste godine je nominovan za najboljeg sporednog glumca za ulogu u drami Toma Kruza „Kolateral“.

Snimio je i pet albuma, od kojih su poslednja četiri ušla u top 10 u SAD, a osvojio je i Gremi nagradu 2010. za singl „Blame It“.

Ima dvoje dece, Korin i Analiz Bišop.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar