U trendu

Dženifer Lopez objavila dvostruki singl za novi film

MAJAMI – Pop pevačica Dženifer Lopez i zvezda Maluma objavili su dvostruki singl “Pa Ti” i “Lonely”, za potrebe zajedničkog filma “Oženi me” (Marry Me) u kojima glume, saopštio je domaći diskografski izdavač za ceo region MenArt.

Dve pesme koje se mogu čuti na digitalnim servisima Deezer i Spotify, naći će se na albumu soundtrack-a za film u izdanju kuća Sony Music Latin & Arista Records, koju zastupa MenArt za domaće tržište, a Lopez i Maluma su i autori pesme.

U domaćim bioskopima “Marry Me” će se pojaviti 12. februara 2021. uoči Dana Zaljubljenih.

Video spot “Pa Ti” & “Lonely” može da se pogleda na linku: https://smarturl.it/PaTiLonely.

Dženifer Lopez ima dve paralelne karijere glumice i pevačice koje uspešno vodi već decenijama, a u Beogradskoj Areni je gostovala sa svojim šou spektakl koncertom 2012. godine.

Kao pevačica, ostvarila je tiraž od preko 75 miliona prodatih albuma, dok su njeni hit filmovi – komedije, avanture, akcioni, ostvarili zaradu na blagajnama u vrednosti od tri milijarde dolara.

Ona spada u grupu od 100 najuticajnijih ljudi na svetu po istraživanju magazina “Time”, dok ju je časopis “Forbes” uvrstio na listu “najmoćnijih slavnih osoba”.

Nominovana je za dva Zlatna globusa, zbog uloga u filmovima “Hustler” i “Selena”, a do danas je ostala jedina umetnica koja je istovremeno imala pesmu broj jedan na muzičkim top listama i najgledaniji film na blagajnama u Americi.

Sa samo 26 godina, Maluma je jedan od vodećih vokala latino muzičke scene i idol mladih širom sveta.

Rođen kao Juan Luis Londo?o u Medellinu, Kolumbija, osmislio je svoje umetničko ime tako što je uzeo po dva prva slova imena svoje majke, oca i sestre.

Na društvenim mrežama prati ga preko 82 miliona fanova, a njegov zvanični You Tube kanal do sada je premašio 9 milijardi pregleda, sa 24 miliona pratilaca, što mu je donelo nagradu YouTube Diamond Play Button.

Na svetskoj turneji, Maluma World Tour održao je 105 koncerata i prodao preko milion ulaznica, a kruna su bile rasprodate hale – Medison Square Garden u Njujorku, The American Airlines arena u Majamiju i dva Foruma u Los Anđelesu.

Od kada je ušao u diskografsku kuću Sony Music Latin (2015), Maluma je objavio tri studijska albuma, koja su debitovala na prvom mestu Billboardove liste albuma – “Pretty Boy Dirty Boy” (2015), “F.A.M.E.” (2018) i “11:11” (2019).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.