U trendu

Elton Džon ima kovid 19, otkazao dva koncerta u SAD

LONDON – Uprkos tome što je vakcinisan i sa trećom dozom, Elton Džon je oboleo od kovid-19 i primoran je da odloži dva oproštajna koncerta u Dalasu.

Džon „ima samo blage simptome“ i raduje što će se uskoro vrtatiti na scenu i nastaviti oproištajnu turneju “Farewell Yellow Brick Road”, prenosi AP.

Kako se navodi, bilo je planirano da sedamdesetčetvorogodišnji pevač nastupi na bini “American Airlines Center” u Dalasu 25. i 26. januara, a fanovi bi trebalo da zadrže svoje ulaznice, jer će „novi termini otkazanih koncerata uskoro biti objavljeni.“

Muzičar je oproštajnu turneju „Farewell Yellow Brick Road“ započeo 2018. godine, planirajući više od 300 koncerata tokom tri godine širom sveta.

Zbog pojave epidemije korona virusa on je odložio nastupe u SAD, planirane za 2020., koji su nastavljeni 19. januara ove godine u Nju Orleansu, a takođe su planirani koncerti u Hjustonu, Čikagu, Detroitu, Torontu, Njujorku i Majamiju.

Džon je ranije saopštio da odlaže evropske koncerte na svojoj svetskoj turneji do 2023. kako bi mogao da operiše povređeni kuk, navodi AP.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar