U trendu

EXIT festival objavio aftermovie svog istorijskog izdanja

NOVI SAD – Exit je objavio zvanični aftermovie svog jubilarnog 20. izdanja, održanog u julu, koje će ostati zapamćeno kao prvo veliko svetsko festivalsko okupljanje od početka pandemije, saopštili su iz Exita.

U skoro četiri minuta Exitovog filma stalo je mnogo emocija i uspomena na festival koji su mnogi svetski mediji nazvali istorijskim i na kojem su brojne velike zvezde nastupile prvi put nakon dugih 18 meseci pauze.

Ovaj aftermovie je ujedno i najava lansiranja kampanje za Exiz festival 2022.

Naredno izdanje na Petrovaradinsku tvrđavu stiže od 7. do 10. jula, a već su najavljena prva dva hedlajnera – Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejća.

Premotavanje sećanja vratiće sve na četiri dana jula, tokom kojih je svetu pokazana snaga jedinstva, života, avanture, slobode i ljubavi, vođena idejom Exita 2.0 ?

„Slavimo život“. Mnogi izvođači, poput Davida Guette, Paula Kalkbrennera, Ćarlotte de Witte, Nina Kraviz i Solomona nastupili su prvi put posle duže pauze pred velikim brojem ljudi. Kakav je to osećaj bio – videlo se po njihovim reakcijama. David Guetta je pred svoj nastup publici rekao da je Exit „najbolje mesto na celoj planeti“, Nina Kraviz je nakon nastupa na svom Instagram profilu napisala da je bilo „nestvarno“, a Đ Snake je svoj nastup opisao kao „legendarnu noć“, uz usklik „Vratili smo se“poručiju iz Exita.

I svet je prepoznao značaj ovih trenutaka – o održavanju Exita su izveštavali brojni ugledni mediji.

Vodeći američki muzički medij Billboard objavio je da se EXIT „upisao u istoriju kao prvi veliki evropski festival od početka pandemije“, jedan od vodećih stručnih magazina o koncertnoj industriji Pollstar je konstatovao da je EXIT u 2021. „postigao nešto revolucionarno“.

Jedan od najuglednijih svetskih magazina o industriji zabave Variety je izvestio da je srpski festival „najveći evropski muzički događaj od početka pandemije“, dok su vodeće holandske dnevne novine Algemeen Dagblad ovogodišnje izdanje Exita nazvale „nadom za festivale“, i ta vest je dostigla drugo mesto čitanosti u celoj zemlji. Exit je gledaocima BBC World News-a u programu uživo predstavljen kao „prvi veliki internacionalni muzički festival u 2021. godini“

Naredno izdanje EXIT festivala u planu je od 7. do 10. jula 2022, a svoje nastupe već su potvrdili Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejća, uz još imena koja će biti objavljena uskoro.

Festivalski kompleti za EXIT 2022 mogu se kupiti po ceni od 6.490 dinara, uz popust od čak 60 odsto.

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta.

Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara.

Ulaznice su u prodaji na zvaničnom sajtu festivala, kao i na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tix-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar