U trendu

Festival „INDIREKT“ 19. novembra u Domu omladine

BEOGRAD – Jednodnevni muzički festival „INDIREKT Showcase Belgrade 2022“ biće održan u subotu 19. novembra od 20 sati u Domu omladine Beograda.

Kako navode organizatori, festival domaće i regionalnne alternativne muzike biće organizovan uprkos veoma specifičnoj ekonomskoj situaciji, sa velikim entuzijazmom, ali ovog puta u formi koncertnog programa bez očekivanog konferencijskog sadržaja.

Kroz zajedničku viziju i selekciju INDIREKT tima, tokom ove jedinstvene noći u svim koncertnim prostorima Doma omladine biće realizovano nekoliko koncerata solo umetnika i sastava.

Festival predstavlja otvoreno okruženje nezavisno od žanra, vodeći se isključivo kvalitetom muzičara.

Čast da otvori ovogodišnji INDIREKT u intimnom Klubu Doma omladine imaće beogradski sastav Proto tip, urbani kvalitet u muzičkom prostoru između tuge, odlučnosti i melanholične ambicije.
U istom koncertnom prostoru publika će prvi put upoznati sastav Nevaspitani, a program će se onda preseliti u Veliku salu kada će posetioci gledati Nemečeka, aktuelnu regionalnu senzaciju iz Hrvatske.

Sastav Mladabeba & Jymenik sviraće u sali Amerikana, a poslednji koncert tačno u ponoć rezervisan je za holandski sastav The Homesick.

Muzička konferencija i festival INDIREKT je godinama mesto susreta i početak muzičke industrije. Povezivali su umetnike, muzičare, izdavače, promotere, festivale, urednike, novinare, audio inženjere i publiku iz celog regiona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar