U trendu

Festivali Srbije pozvali mlade da se danas vakciniĆĄu u BG

BEOGRAD – Ujedinjeni festivali Srbije pozvali su mlade da se vakciniĆĄu danas od 10 do 16 sati na mobilnom punktu ispred Saobraćajnog fakulteta u Beogradu.

Autobus adaptiran u mobilni punkt imaće Fajzer i Sinofarm vakcine, kojima će moći da se vakciniơu studenti, kao i zainteresovani građani, saopơtili su Ujedinjeni festivali Srbije, koje čine Egzit, Lav fest, Bir fest, Arsenal i Niơvil.

„Ovim putem ustanova Studentski centar Beograd, sa Gradom Beogradom i Gradskim saobraćajnim preduzećem i svim nadleĆŸnim zdravstvenim ustanovama apeluje na sve studente i ostale građane da se vakciniĆĄu i zaĆĄtite sebe, svoje porodice i budu odgovorni prema druĆĄtvu“, navodi se u saopĆĄtenju.

Kako se dodaje, svi studenti koji se vakciniơu, kao i oni koji su već primili vakcinu, dobiće mesec dana besplatnog koriơćenja teretane i saune, kao i parkinga u okviru Studentskog centra, koje mogu iskoristiti do kraja godine, dok su Ujedinjeni festivali Srbije pripremili viơe od 100 ulaznica i raznih nagrada.

Ova akcija deo je nacionalne kampanje za vakcinaciju mladih kako bi se do 21. juna vakcinisalo najmanje 50 odsto punoletnog stanovniĆĄtva Srbije, ĆĄto je uz poboljĆĄanu epidemioloĆĄku situaciju neophodno kako bi bilo omogućeno odrĆŸavanje velikih manifestacija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

PoĆĄalji komentar