U trendu

Film „Jedini izlaz” dostigao 50. 000 gledalaca

BEOGRAD – Domaći film “Jedini izlaz” reditelja Darka Nikolića za nešto više od dve nedelje u bioskopima širom Srbije i regiona videlo je 50.000 gledalaca, saopštio je beogradski distributer tog ostvarenja Art Vista.

Novo ostvarenje sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, kao prvi projekat domaće kinematografije u ovoj godini, vratio je publiku u bioskope od premijere 10. februara u multipleksu Cineplexx Ušće, koja se uželela projekcija na velikom ekranu, posebno sa srpskim glumcima.

Ekipa filma je odlazila na turneju promocije filma i sa publikom gledala film u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, a onda i po regionu, u Banjaluci.
Ovaj psihološki triler scenariste Marka Popovića, okupio je veoma poznatu glumačku ekipu sa nekoliko kolega iz regiona.

Pored popularne Anđelke Prpić, koja prvi put nakon mnogih komedija u serijama igra u novom žanru – trileru, u filmu nastupaju i Danica Maksimović, Ljubomir Bandović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

Autorsku ekipu filma čine još i – direktor fotografije Miljan Milovanović, producent Marko Stanković i kompozitor Đorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler.

Projekat je realizovala producentska kuća „Stanković i sinovi“ uz pomoć Telekoma Srbije i Filmskog centra Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.