U trendu

Film „Komedija na tri sprata“ pogledalo 30 hiljada ljudi

BEOGRAD – Film „Komedija na tri sprata“ velikom brzinom puni bioskopske sale širom Srbije i regiona, gde se prikazuje od vikenda, i do sada je film pogledalo više od 30.000 gledalaca.

Od naredne nedelje, film će početi da se prikazuje i u dijaspori gde već sada vlada veliko interesovanje, posebno zbog fantastične glumačke ekipe koja nosi ovaj film.

Debitanstki film rediteljke Sandre Mitrović od samog početka bioskopskog života dobija samo reči hvale, što samo potvrđuje da je publika na pravi način prepoznala galeriju likova koji su pomalo otuđeni i samoživi, ali i luckasti i dobrodušni, a koji bivaju suprostavljeni usamljenoj zgradi u kojoj žive.

Glumačku ekipu čine Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić, Pavle Mensur i mnogi drugi.

Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Iza ove komedije drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)