Film Munje opet! pozdravljen ovacijama na premijeri

BEOGRAD – Film “Munje opet!”, nastavak kultne komedije „Munje!“, premijerno je prikazan u ispunjenoj Mts dvorani, gde je autorska i glumačka ekipa nagrađena ovacijama.

Beogradska publika je sinoć višeminutnim burnim aplauzima pozdravila film reditelja Raše Andrića i scenariste Srđe Anđelića, koji je posle više od 20 godina ponovo okupio glumce Borisa Milivojevića, Sergeja Trifunovića, Nikolu Đurička, Maju Mandžuku, Milicu Vujović i druge.

Pored njih, osim Anđelića, posetiocima su se posle projekcije poklonili glumci Seka Sablić, Dragan Marinković Maca, Ivana Zečević, Marko Pavlović, Vladimir Kovačević, Ivan Ivanović Đus i brojni drugi.

Odsutni Đuričko je poslao kratak video iz SAD, u kojem se pojavio u liku Gojka.

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta, likova koje ponovo igraju Trifunović i Milivojević, sve je isto, pošto nema ni devojaka, ni keša ni doživljaja, ali ih razbudi kada im Gojko ukrade deo starog hita i pozajmi popularnoj pevačici Mili Sili.

Kada Gojko organizuje proslavu godišnjice mature, Pop i Mare kao jedini nepozvani moraju kod njega u Beč, a na tom putu sreću raznolike likove, među kojima „mlade šampione hemije“ i bivšu razrednu Smilju Torturu.

Pavlović je novinarima na crvenom tepihu rekao da mu je čast što se našao u društvu legendarnih imena srpskog glumišta i da u filmu igra hemičara koji „u sukobu generacija“ dolazi u kontakt sa Maretom i Popom.

„Prvi deo je bio legendaran. Mislim da će i drugi da ispuni sva očekivanja i da će da bude zaokružena priča Mareta i Popa, a samim tim i svih ostalih“, rekao je Pavlović.

Muziku za „Munje opet!“ radili su Cobi, Vizelj, Sicpinker, Saša, Bejbi Motorola, Prti BeGe i drugi.

„Munje opet!“ su sinoć imale dodatne projekcije u Mts dvorani i sinepleksu Galerija, a redovno bioskopsko prikazivanje filma počinje od 30. marta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.