Film „Vojna akademija 5“ do sada videlo 50.000 ljudi

BEOGRAD – Novi nastavak filma „Vojna akademija 5“ za osam dana prikazivanja pogledalo je više od 50.000 gledalaca širom Srbije i regiona, saopštili su producenti.
Od spetakularne svečane beogradske premijere održane u Sava centru, potom premijera u Novom Sadu, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Obrenovcu, Gornjem Milanovcu, glavni junaci novog nastavka dočekani su uz aplauze i ovacije.

Tako je bilo i preksinoć na premijeri u bioskopu Cineplexx Palas u Banja Luci, gde su uz skandiranje dočekani glumci: Bojan Perić, Slaven Došlo, Vaja Dujović, Ivan Mihailović, Dragana Dabović i reditelj Dejan Zečević.
Omiljeni filmski i televizijski junaci u novom nastavku prolaze kroz nove izazove, od poslovnih do emotivnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure.

U novom nastavku pratimo i mlade potporučnike koji se spremaju za specijalnu brigadu i trude da prežive u najvećoj divljini, gde na test stavljaju ljubav i prijateljstva.
U filmu igraju i Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Miloš Timotijević, Andrea Ržaničanin, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević, Jovan Jovanović, Davor Golubović, kao i Olga Odanović, Tanasije Uzunović, Branka Pujić, Dragan Petrović Pele, Miodrag Miki Krstović, Gordana Paunović, Tatjana Venčelovski i Darko Tomović.
Film „Vojna akademija 5“ biće premijerno prikazan 18. oktobra u bioskopu Cineplexx Donau Zentrum u Beču, a glumci će se i tom prilikom pokloniti publici.

Film će se od 18. oktobra naći i na redovnom repertoaru bioskopa širom Austrije, Nemačke i Švajcarske.

Gledaoci koji još uvek nisu pogledali film, mogu da to učine ovog vikenda, uz takozvani „Marš glumaca“ u svim Cineplexx bioskopima i Roda Cineplex, kada će omiljeni junaci „Vojne akademije 5“ obilazitii bioskopske dvorane i najsrećnije posetioce nagraditi zanimljivim poklonima i fotografisanjem.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.