U trendu

Filmski hitovi u Kombank Dvorani i tokom novogodišnjih praznika

BEOGRAD – Ustanova kulture i bioskop Kombank Dvorana iz Beograda tokom novogodišnjih praznika od danas do nedelje, 3. januara radiće u terminima od 10 do 21 sat sa novim bioskopskim hitovima holivudske i domaće produkcije, najavili su iz distributerske kompanije MegaCom film.

Takođe, ista filmska kuća drži i bioskop Cine Grand Capitol Rakovica, gde će se na programu naći isti izbor atraktivnih naslova za ljubitelje velikog platna.

Na repertoaru oba bioskopa prikazuje se već drugi mesec domaći filmski hit „Vikend sa ćaletom“ Miroslava Momčilovića sa više od 50 000 gledalaca, a pretpremijerno će tokom vikenda biti predstavljena i avanturistička bajkovita fantazija “Beše jednom“ Brende Čepmen, sa Andželinom Džoli – o nastanku avantura Petra Pana i Alise u zemlji čuda.

Istovremeno, ljubitelji fantastične akcije i strip heroja, moći će da uživaju i u nastavku filma iz 2017. godine – „Čudesna žena 1984“ sa Gal Gadot u glavnoj ulozi, u režiji Peti Dženkins, koja je te godine sa prvim delom ostvarila zaista izuzetan profit na blagajnama širom sveta.

Takođe, tradicija porodične filmske zabave se nastavlja i u Novoj godini, i tako će najmlađi u subotu i nedelju 2. i 3. januara moći da uživaju “Porodičnom vikendu”, ovoga puta uz najnoviju animiranu avanturu “Fantastični povratak u OZ”, kao i igrani film “Lesi se vraća kući”, ali i uz druge hitove za decu.

Bioskopi kao trenutno najbezbednije mesto filmske zabave neometano nastavljaju rad i tokom novogodišnjih praznika, a upravo zbog veoma odgovornog ponašanja zaposlenih i publike, bioskopi i jesu svrstani u red najsigurnijih prostora zabave u doba pandemije.

Zbog toga su bioskopske sale poslednje dve nedelje otvorene do 21 čas, što se nastavlja sve vreme i tokom praznika.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.