U trendu

Fu fajters nastavljaju rad uprkos smrti bubnjara

LOS ANĐELES – Američki rok bend Fu fajters najavio je da će nastaviti sa radom uprkos nedavnoj smrti bubnjara Tejlora Hokinsa.

„Bez Tejlora nikad ne bismo postali bend kakav smo bili. A bez Tejlora znamo da ćemo biti drugačiji bend koji ide dalje“, saopštio je bend u novogodišnjoj poruci na Tviteru.

Hokins je usled prestanka rada srca iznenada preminuo u svojoj hotelskoj sobi u martu 2022. u Bogoti, gde se sa bendom nalazilo na turneji, a Fu fajters su na Tviteru naveli da se rastaju sa svojom „najtežom i najtragičnijom godinom“.

Bend gitariste i pevača Dejva Grola je istakao da ih je tragedija podsetila koliko moraju biti zahvalni za sve ljude koje vole i koji su im najdraži, „i voljene osobe koji više nisu sa nama“.

Fu fajters su podsetili da su osnovani pre 27 godina kako bi „predstavili isceljujuću moć muzike i nastavak života“.

„Za proteklih 27 godina naši poštovaoci su stvorili zajednicu širom sveta, odan sistem za održavanje koji nam je pomogao da prođemo zajedno kroz najmračnije vreme – mesto gde delimo radost i bol, nade i strahove i udružujemo se u hor života zajedno kroz muziku“, saopštio je bend.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.