U trendu

Glumac Rener se iz bolnice zahvalio na podršci nakon nesreće

RENO – Američki glumac Džeremi Rener obratio javnosti i zahvalio se na podršci putem društvenih mreža iz bolnice nakon nesreće sa vozilom za čišćenje snega kojim je tada upravljao.

„Hvala vam svima na ljubaznim rečima. Previše sam zbrkan da bih kucao, ali svima šaljem ljubav“, poručio je Rener na svom instagramu gde je postavio sliku u bolničkoj posetlji gde mu se na glavi vide podlivi i ogrebotine na levom obrazu.

Šerif Vaho okruga u Nevadi Darin Balam je saopštio da je do nesreće došlo pre par dana nakon što je šest i po tona teškim guseničarem za čišćenje snega Pistenbuli Rener izvukao iz nanosa zaglavljeni porodični automobil.

Kako je naveo, nakon što je glumac izašao iz vozila da porazgovara sa članom porodice grtalica je počela sama da se kreće, a Rener je potom pokušao da se ponovo nađe na upravljačkom sedištu u pokušaju da je zaustavi.

„Prema našoj istrazi u tom trenutku je vozilo prešlo preko gospodina Renera. Očevici su naveli da su videli Renera kako ulazi u vozilo, ali da ga potom nisu videli dok se nije zaustavilo u snežnom nanosu na putu“, rekao je Balam.

Rener je vazdušnim putem prebačen u bolnicu gde je dva puta operisan, nakon čega je bilo saopšteno da se nalazi u „kritičnom ali stabilnom stanju“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.