U trendu

Glumci iz serije “Igra sudbine” na Avalskom tornju

BEOGRAD – Popularni glumci iz domaće TV serije “Igra sudbine” danas su obeležili 11. godina od renoviranja atraktivnog Avalskog tornja – JP Emisiona tehnika i veze, spuštanjem užadima sa 110 metra tornja sa otvorene terase, što je izazvalo veliku pažnju posetilaca.
Mnogi glumci su bili prisutni iz ove slavne telenovele, mada se nisu svi odvažili da se spuštaju sa te visine poput Saše Joksimovića, Luka Race, Matee Milosavljević, Ive Štrljić, Slobodana Ćustića, Danine Jeftić, Milana Bosiljčić, Ivana Tomića, Jelene Đukić, Olje Lević, Stevana Piale, Stojana Đorđevicah i drugih.

Prvi koji se spustio sa Avalskog tornja bio je Saša Joksimović, jedan od zvezda serije, a specijalno za Tanjug napominje da je prva želela da se spusti Matea Milosavljević, koja mu glumi sestru u ovoj telenoveli od čak 307 snimljenih epizoda.
„Ipak, ja sam uspeo da uzmem celu tu opremu, stavim na sebe i krenem da se spuštam pre svih i ispade da sam probio led. Baš me je prodrmao adrenalin, i čudan osećaj me je uhvatio dok sam se spuštao, kao da se nikad neću spustiti“, prvi su utisci glumca koji dodaje da je inače pravi avanturistički i sportski tip, adrenalinski zavisnik.
Glumac je dosta angažovan u poslednjem periodu, kao voditelj kviza „Mozgalići“ na kanalu za decu „Kazbuka“, u filmu i TV seriji „Toma“, na televiziji K1 igra u sitkomu „Koleginice“, a bio je zapažen i kao voditelj muzičkog programa „Luda noć“ na RTS-u.

„Sada koristimo pauzu da uživamo u lepom danu, i da se spuštamo, dok ne bude spremno još 100 novih epizoda naše serije“, najavio je Joksimović.
Glumac Ivan Tomić se tek spremao da se spusti niz Avalski toranj kada ga je ekipa Tanjuga zatekla kako se lagano koncentriše.
„Što se mene tiče, ni ne treba da se spuštam, već imam dovoljno adrenalina u sebi, ali opet, sada me je sramota, kad sam se već popeo“, duhovito priča glumac.

Glumica Jelena Đukić izjavila je za Tanjug da je danas vlada veliko uzbuđenje, dok se spuštaju ekipno sa Avalskog tornja, ima veliki strah od visine.
„Snimamo još tačno 100 epizoda ‘Igre sudbine’, da ih bude 407, trebalo bi da nastavimo u maju. Raditi ovako dugačku seriju došlo nam je idealno u ovom strašnom periodu pandemije, zato što smo intenzivno radili, sa malim pauzama“, podvukla je glumica.

Dodaje da je kod snimanja tako dugačkih serija divno to što se čitava ekipa glumaca pretvori u pravu porodicu.

„Nemoguće je da bude drugačije u tako produktivnim snimanjima. Nisam inače fan telenovela, ali kada sam krenula da radim ovu seriju, posmatram taj žanr drugačije“, rekla je ona.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.