U trendu

Glumci Mićalović i Savić u rođendanskom klipu Egzita

NOVI SAD – Glumci Dragana Mićalović i Viktor Savić svojim glasovima učestvuju u video klipu koji je danas Egzit festival objavio povodom svog 22. rođendana.

„Egzit je mesto gde neko može biti sam sa muzikom, ali nikada usamljen, Egzit je mesto gde je uvek izlazak sunca i gde osmeh uvek pobeđuje“, poručuju Mićalović i Savić u kratkom klipu sastavljenom od snimaka posetilaca i ugođaja na novosadskom festivalu.

Zahvalivši se „prijateljima Dragani i Viktoru na neizmernoj dugogodišnjoj podršci i glasu ljubavi koji teče kroz ovaj video“, Egzit je saopštio da je „pre 22 godine na današnji dan prvi put u istom dahu ođeknula mladalačka želja za slobodom i konekcijom sa svetom“.

„Tada je stvoren Egzit i više od dve decenije kasnije istrajno i beskomprimisno definiše ga ono što ga je i stvorilo: zajedništvo, bezuslovna podrška, sloboda i slavljenje života… Od tog 29. juna 2000. do danas glasno poručuje i neće stati: Tu smo jedni za druge, svuda i (za)uvek!“, navedeno je u saopštenju.

Egzit će biti održan na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi od 7. do 10. jula, a nastupiće Kalvin Haris, Nik Kejv end d bed sids, Igi Azalea, Džejms Artur, Maskd Vulf, ZHU, Sepultura, Maceo Pleks, Hani Dižon, Konstrakta, Senidah i brojni drugi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar