U trendu

Herd kriva po tri tačke optuznice, Dep po jednoj

LOS ANĐELES – Suđenje između holivudskih glumaca, bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa, o kojem se neprestano pričalo poslednjih sedmica, dobilo je konačni epilog.

Na suđenju povodom tužbi Depa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd, koja je tvrdila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata, porota je odlučila u korist glumca po tri tačke opružnice.

Porota je, nakon što je utvrdila da je Herd klevetala svog bivšeg supruga u članku „Vašington posta“ iz 2018. Depu dodelila 10 miliona dolara odštete i pet miliona dolara kaznene naknade, preneli su američki mediji.

Sud je, takođe, odlučio u korist Herd po jednoj tački optužnice, dodelivši joj odštetu od dva miliona dolara, preneo je „Vašington post“.

Porota je utvrdila da je Dep oklevetao Herd preko svog advokata Adama Voldmana, kada je Voldman u intervjuu za britanski tabloid „Dejli mejl“ nazvao „prevarom“ njene tvrdnje o zlostavljanju.

Bivši holivudski par je tokom suđenja, koje je izazvalo veliku pažnju svetske javnosti, u više navrata razmenio teške optužbe.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar