U trendu

Italijanska kantautorka Elisa 22. oktobra u Beogradu

BEOGRAD – Višestruko nagrađivana italijanska kantautorka Elisa će ove jeseni početi svoju evropsku turneju, a u Beogradu će 22. oktobra nastupiti u intimnoj atmosferi Bitef Art Caffe-a, najavili su organizatori.

Nakon drugog nastupa na festivalu u Sanremu, Elisa je u februaru objavila dupli album na italijanskom i engleskom jeziku pod nazivom Ritorno al Futuro/ Back to the Future?, a publika će imati priliku da ga čuje i u Beogradu.
U svojoj karijeri koja traje skoro tri decenije, od objavljivanja njenog debitantskog albuma ,,Pipes & Flowers? (1997), Elisa je osvojila prestižne nagrade u Italiji i širom sveta.

Sarađivala je sa svetskim zvezdama kao što su Zučhero, Tina Turner, Luciano Pavarotti, Imagine Dragons i mnogim drugim muzičarima.

Čuveni italijanski kompozitor Ennio Morricone i Elisa radili su na numeri „Ancora Qui“ kao deo muzike za film ,“Đangova osveta“ u režiji Kventina Tarantina.
Sa svojim novim albumom, Elisa donosi zvuk u kom spaja svoja dva kreativna entiteta i jezika na kojima najviše komponuje i stvara – engleski i italijanski, a možda najviše do sada pokazuje svoju svestranost i ljubav prema različitim žanrovima.

Predstojeći nastupi će biti održani u intimnim prostorima kako bi se nove numere predstavile na poseban način.

Prodaja ulaznica počinje u petak 29. jula od 10 časova preko sistema eFinity.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar