U trendu

IzloĹžba studentskih radova 11. juna u Galeriji RAF

BEOGRAD – IzloĹžba radova studenata Katedre za multimedijalni dizajn Računarskog fakulteta (RAF) biće otvorena od 11. juna do 24. septembra u Galeriji RAF, saopĹĄtili su organizatori postavke.

Ova katedra pripremila je izloĹžbu povodom obeleĹžavanja pet godina svog rada, kao i sa ciljem promovisanja radova studenata osnovnih i master akademskih studija.

Projekat obuhvata radove 70 studenata iz oblasti ilustracije, tipografije, fotografije, reĹžije, animacije, ambijentalne umetnosti, generativne umetnosti, UX dizajna, interaktivne umetnosti i dizajna zvuka.

Vanredni profesor Katedre za multimedijalni dizajn, dr Nenad Malešević, ovom prilikom je rekao da se na studijama multimedijalnog dizajna istražuju granične vrednosti, razvojne linije i tačke preseka multimedijalnih oblasti, tako da su na izložbi zastupljeni raznovrsni projekti.

Računarski fakultet osnovan je 2003. godine sa zadatkom da obezbedi izvrsno obrazovanje na polju tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih nauka.

Galerija RAF je mesto gde se podstiče kritičko rasuđivanje o fenomenima savremene umetnosti i promovišu standardi upotrebe računarske grafike.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

PoĹĄalji komentar