U trendu

Jimmy Carr, netflixov komičar 16. novembra u Beogradu

BEOGRAD – Jimmy Carr, netflixov komičar 16. novembra 2022. godine nakon punih šest godina dolazi u beogradsku Kombank Dvoranu sa svojim najnovijim programom „Terribly Funny“ sastavljenim od novog i nikad objavljenog materijala, saopštili su organizatori.

Njegov nastup 2015. je bio vrlo uspešan, a od tada je svoju popularnost širom sveta produbio putem tri Netflix specijala.

Carr je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor sa ovim streaming gigantom što su mu uz njegov jedinstveni humor omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja – redovan je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night sa Conanom O’Brienom.

Britanski Guardian ga je opisao kao „komičarskog heroja našeg vremena“, što je prepoznala i publika širom sveta tako da se Carr može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodato više od 480 hiljada ulaznica, a taj broj planira da nadmaši pre kraja 2022 godine.

Poznat je po brilijatnim, često i bezobraznim šalama na granici “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora – njegove interakcije sa publikom i dovitljivi odgovori savršeno se dopunjuju i zaokružuju celokupno, urnebesno iskustvo.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar