U trendu

„Kazablanka“ i“Ubistvo u Orijent ekspresu“ na Sava Promenadi

BEOGRAD – Dva velika filmska hita, „Kazablanka“ i „Ubistvo u Orijent ekspresu“, emitovaće se ovog vikenda ispred Galerije u okviru Admiral Open Air Cinema

Prvog dana sedmog filmskog vikenda u okviru Admiral Open Air Cinema, u petak, 29. jula, na velikom platnu na Sava Promenadi emitovaće se „Kazablanka“ , prema oceni IMDb-a, jedan od 250 najboljih filmova svih vremena, holivudski klasik i kultna romantična drama sa Hemfrijem Bogartom i Ingrid Bergman u glavnim ulogama.

Drugi dan, subota, 30. jul, rezervisan je za ljubitelje detektivskih romana Agate Kristi, koji će na zelenom platou ispred ulaza 4 u Galeriju moći da pogledaju mistični triler film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ u kome čuveni detektiv Herkul Poaro pokušava da razreši jednu od najuzbudljivijih misterija svih vremena.
Mnoštvo je dobrih razloga da tople letnje večeri provedete gledajući najkvalitetnije filmove udobno smešteni u ležaljkama i lazy bag-ovima.

Instalirajte aplikaciju „Listen Everywhere“ za uživanje u najboljem zvuku, ponesite slušalice sa sobom i prepustite se magiji velikog filmskog platna.
Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, dok će sve projekcije u okviru Admiral Open Air Cinema biti emitovane sa početkom u 21.30.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.