U trendu

Kojo, Dragana Micalovic, N. Janjic u seriji Tajne vinove loze

BEOGRAD – U novim nastavcima serije „Tajne vinove loze“, čije snimanje je upravo počelo, glumačkoj ekipi su se pridružili Nikola Kojo, Dragana Mićalović, Nataša Janjić i drugi, saopštili su danas producenti.

„Druga polusezona sastojaće se od 36 jednosatnih epizoda, a priča se nastavlja tamo gde je stala na kraju prve polusezone“, kaže se u saopštenju Telekom Srbija i Metro prodakšns.

Nove epizode serije „Tajne vinove loze“ vode gledaoce kroz početak zajedničkog života Vuka i Vere, koje igraju Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović, a pojavljuje se „nova moćna i misteriozna figura Kosta, kontroverzni biznismen“.

U seriji igraju i Marko Vasiljević,Vanja Nenadić, Milica Zarić i drugi.

„Da li će opstati ljubav za koju su se teškom mukom izborili? Da li će Verina vinarija Smiljanić, uprkos izgorelom vinogradu, uspeti da sprovede berbu na vreme i isporuči ogromnu količinu prvoklasnog vina ‘Teodora’ Francuzima? Da li će Vuk uspeti da raskrsti sa prošlošću? Ovo su samo neka od brojnih pitanja na koja će nova polusezona odgovoriti“, navode producenti.

Serija je nastala po ideji Dejana Karaklajića i motivima Mirjane Bobić Mojsilović. Njeni glavni pisci su Iva Mitrović i Marko Popović, dok su reditelji Ana Maria Rosi, Gorčin Stojanović, Karaklajić i Marko Glušić.

Producenti nisu naveli kad će početi emitovanje novih nastavaka na kanalu Superstar.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.