U trendu

Koncert baneta Rosića za najmlađe u Prirodnjačkom muzeju

Najava ? koncert za decu Baneta Rosića u Prirodnjačkom centru
BEOGRAD, 28. jul (Tanjug) – Ove godine letnji programi održavaju se svakog vikenda i subotom i nedeljom u Pridodnjačkom muzeju, a za nedelju 31. jula zakazan je koncert Baneta Rosića za najmlađe, najavili su organizatori.

Posetioci iz cele Srbije imaće u Prirodnjačkom muzeju brojne dodatne sadržaje u kojima će uživati.

Osim vođenih tura i bioskopskih projekcija, svi posetioci (pogotovu deca) imaće priliku da učestvuju u edukativnim radionicama koje za cilj imaju da praktičnim sredstvima probude kod dece želju da se bave naukom.

U radionicama će najmlađi posetioci imati priliku da naprave svoj ram za slikanje, praviće različite skulpture fosila, proučavati geološku prošlost naše planete i upoznati prirodu baš onakvu kakva jeste.

Zanimljiva je i sada već tradicionalna je manifestacija „Noć u muzeju“, gde svi posetioci imaju priliku da u potpunom mraku, pomoću baterijskih lampi, obilaze muzejske postavke.

Do sada se pokazalo kao jedno neverovatno iskustvo i poseban doživljaj.

Uz kupljenu kartu za Prirodnjački centar svi posetioci dobijaju besplatan ulaz na gradske bazene koji se nalaze odmah pored Prirodnjačkog centra.

Na ovaj način omogućen je kompletan užitak za celu porodicu.

Prirodnjački centar inače predstavlja jedinstven spoj nauke, obrazovanja i zabave na jednom mestu što ga čini jedistvenim na ovom delu Evrope i beleži više od 100.000 posetilaca godišnje, od čega najveći deo čine porodične posete.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar