U trendu

Koncert ŠIrli Bejsi povodom 60 godina Bonda

LONDON – Čuvena velška pevačica Širli Bejsi održaće dobrotvorni koncert 4. oktobra u Rojal Albert holu u okviru proslave 60 godina filmske frašize o Dzejmsu Bondu, prenosi časopis Mjuzik Njuz.

Na koncertu će biti predstavljena kultna muzika popularne franšize, za čije potrebe je čuvena velška pevačica snimila tri pesme.

Nastupiće čuveni izvođači muzike iz fimova o Dyyejmsu Bondu, uključujući američku muzičku grupu „Garbage“, kao i specijalni gost „Celeste“, uz podršku Kraljevskog filharmonijskog orkestra pod dirigentskom palicom Nikolasa Doda.

Time će biti proslavljena godišnjica od premijere prvog filma o agentu 007, održane 5. oktobra 1962. godine.

Producenti DŽjemsa Bonda, Majkl Vilson i Barbara Brokoli, istakli su da je muzika nerazdvojiv segment popularne frašize.

„Tokom šezdesetogodišnje istorije, bili smo blagosloveni izuzetnim talentima legendarnih kompozitora i umetnika koji su stvorili najmoćnije i najdirljivije muzičke priloge za naših dvadeset pet filmova. Na koncertu koji će se održati 4. oktobra proslavičemo njihova ogromna dostignuća“, reko je Vilson.

Nakon koncerta je najavljena specijalna projekcija najnovijih filmova o Bondu, koja će biti priređena uz uživo izvođenje Kraljevskog filharmonijskog orkestra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar