U trendu

Koncert Stefana Milenkovića odložen za 30. maj

BEOGRAD – Rasprodat koncert proslavljenog violiniste Stefana Milenkovića i sastava “Muzikon”, koji je po planu trebalo da bude održan u nedelju, 17. maja u Botaničkoj bašti, usled nepovoljnih vremenskih uslova odložen je za 30. maj, objavili su danas organizatori.

“Verujemo da se ništa ne dešava slučajno i zato se i pored nepredvidive okolnosti radujemo novom datumu i jedva čekamo da zajedno uživamo u maestralnim izvedbama Stefana Milenkovića u jedinstvenom ambijentu Botaničke baste”, poručuju iz muzičkog sastava “Muzikon”.

Prvi sledeći datum je mogao biti samo 30. maj od 17 časova, zbog profesionalnih obaveza izvođača, a poklapa se prema prognozama da će biti sunčan dan, kako navode iz muzičke grupe.

Stefan Milenković se nakon decenija provedenih u Americi, vratio u Srbiju da živi i ovo će mu biti prvi solo koncert u Beogradu nakon izbijanja pandemije u svetu.

Nastupao je na dočeku Srpske nove godine u Novom Sadu u vidu koncerta bez publike, emitovan onlajn, a u ovom gradu će biti angažovan kao upravnik koncertne dvorane i od jeseni profesor na Muzičkoj akademiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.