U trendu

Koncerti za kraj avgusta: Marko Louis, Buč Kesidi, Vasil Hadžimanov

BEOGRAD – Pop soul muzičar Marko Louis, elektro rok duo „Buč Kesidi“, džez pijanista Vasil Hadžimanov, roker Nikola Vranjković i rege pop grupa „Ničim izazvan“ obeležiće svojim koncertima poslednja dva dana avgusta u Beogradu i Srbiji.

Popularan alternativni „indie“ pop rok bend „Buč Kesidi“ večeras će održati solo koncert na Platou kod Pobednika na Kalemegdanu, u okviru mini ciklusa “Urban Sešions”.
Predgrupe će im biti nove nade u savremenoj muzici – Luka Rajić i bend „Fantom“, da bi Zoran Zarubica i Luka Racić izašli na scenu od 22.30h.
Takođe na Kalemegdanu, gotovo u isto vreme, ali na drugom mestu, večeras će u popularnom klubu BitefArtCafe Summer Stage nastupiti proslavljeni muzičar Vasil Hadžimanov kao deo kolektiva „Sa Yuga“, kojeg čine umetnici iz Makedonije, Srbije i Slovenije.

Grupa dokazuje da jaž i balkanska muzika imaju zajedničku osnovu, iz koje prirodno nastaje spektakularna nova muzika.
Kao deo ciklusa “Urban Sešions” sutra će isto kod Pobednika nastupiti etno soul pop muzičar Marko Louis, sin čuvenog Ljubiše Stojanovića Louisa, a uz njega će na sceni svirati trubački orkestar “Barka Braš band” iz Knjaževca na koncertu naziva “Leto je pobednik”.

Usled vremenskih nepogoda, vikend koncert pop sastava “Ničim izazvan” je pomeren za sutra na sceni „Open Air“ na krovu TC „Promenada“ u Novom Sadu, gde su skoro svirali Kralj Čačka, Hari Mata Hari, Bajaga i Instruktori.

Za sam kraj avgustovskog druženja, stiže alternativna rok atrakkcija Nikola Vranjković, koji će sutra veće svirati sa svojim bendom u dvorištu Univerziteta Banovina u Nišu.
Vranjković je već godinama jedan od najtraženijih muzičara Srbije, a samo poslednjih nedelja i meseci je nastupao tri puta u Beogradu i po Srbiji i uvek ima rasprodate koncerte.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar