U trendu

Koncertna dvorana za Bocelija i Marizu prima 3500 posetilaca

BEOGRAD – Za nedelju dana u Beogradu će se prvi put održati festival „Belgrade River Fest“ na kome će nastupiti svetska muzička imena 22. i 23. jula: najvoljeniji tenor Andrea Bočeli i fado diva Mariza.

Koncerti muzičkih velikana održaće se na platou Geozavoda, na obali reke Save, u koncertnoj dvorani na otvorenom, izgrađenoj samo za ovu priliku.
Na prostoru nadomak reke, koji je oivičen Hercegovačkom ulicom i Sava Promenadom, odmah iza čuvene arhitektonske lepotice, zgrade Geozavoda, biće pozicionirana koncertna dvorana koja će primiti 3500 posetilaca.
Publika će na koncert stizati crvenim tepihom dugim nekoliko desetina metara, a tri ulaza u posebno uređen festivalski prostor biće pozicionirani u Hercegovačkoj ulici.
Eksluzivnost lokacije dodatno će istaći i posebno osmišljen ambijent koncertne dvorane, koju će osim crvenog tepiha i sedeće platforme koja nudi VIP ugođaj svim posetiocima, krasiti i posebna svetlosna dekoracija i nastupi iznenađenja pred početak koncerta .

Sve to pod otvorenim nebom, sa binom čija površina je 400 metara kvadratnih, doneće poseban mondenski duh u Beograd.

„Ovakva manifestacija napraviće veliki pomak u društvenom životu Beograda. Vizija da se velikani svetske muzičke scene predstave u ambijentu koji još nije viđen, nesumnjivo će pozicionirati Beograd visoko na kulturnoj mapi sveta“ ističe Vuk Žugić, kulturni ambasador Belgrade River Fest-a.
Produkcijski nivo događaja biće na najvišem nivou, a kompletan zvučni sistem stiže iz inostranstva po rider listi Andree Bočelija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar