U trendu

Lena Kovačević održala koncert u Narodnom muzeju

BEOGRAD – Prolećnu turneju koncerata u Srbiji, regionu i inostransvu, Lena Kovačević zajedno sa svojim muzičarima počela je koncertom u Narodnom muzeju u Beogradu.

Pored Leninih singlova „Cafe“, „Dubine“, „Požuri“, „Samo da mi je“, koji su postali pravi radijski hitovi, publika je sinoć imala priliku da čuje i poseban repertoar sa kojim je ona u toku prošle godine nastupala u Nemačkoj, Holandiji, Italiji.

Publika u Narodnom muzeju mogla je da uživa u akustici i ambijentu koji posebno dočarava Lenine pesme, ali i numere Lare Fabian, Sam Smith i domaćih hitova u jedinstvenom aranžmanu koji je Lenu Kovačević odveo na bine širom sveta.

Lena Kovačević napominje da se u prostor Narodnog muzeja zaljubila prošlog leta kada je tu nastupala sa svojim prijateljima iz Njujorka duom „Jagul“.

„Poželeli smo da se vratimo ovde i napravimo omaž mojim starim pesmama kao što je „San“. To je važna numera u filmu „Nije loše biti čovek“ koji treba da se završi do jeseni. Biće tu i inostranog repertoara “ kazala je Lena Kovačević.

Njen gost na koncertu je bio sjajni muzičar Marko Luis.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.