U trendu

Letnji pozorišni dani na Olimpu od danas do nedelje

BEOGRAD – Pozorišna manifestacija za decu „Letnji pozorišni dani na Olimpu“ počinje danas i trajaće do nedelje, 29. avgusta, saopštili su organizatori – GO Zvezdara i SC „Olimp-Zvezdara“.

Tradicionalna smotra kao revija besplatnih dečjih predstava se uvek organizuje na Zvezdari pred početak školske godine, a zvanično će je danas otvoriti predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić.

Posetioci će u tih sedam dana od 18 sati moći da gledaju sedam predstava u amfiteatru Sportskog centra „Olimp-Zvezdara“, a prvi komad na repertoaru večeras jeste „Pipi Duga Čarapa u Kvizioneru“ u izvođenju „Pan teatra“.

Sutradan će se igrati delo „Lav i miš“ pozorišne trupe „Ars Longa“, a Pan teatar će se ponovo predstaviti u sredu poznatim junacima u delu „Avanture Maše i Mede“.

Četvrtak, 26.08. je rezervisan za „Tri junaštva Kraljevića Marka“ Pozorišta „Čarapa“, dok će se teatar UG „Šareni suncokreti“ predstaviti sa dva scenska dela – „Sunce i Luna“ i „Cvrčak i mrav“ u petak i subotu.

Za sam kraj „Letnjih pozorišnih dana na Olimpu“, treća predstava produkcije „Pan teatra“ na manifestaciji, kao spoj dve bajke – „Alisa u zemlji Oza“, biće izvedena u nedelju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.