U trendu

Luk Blek: Konstrakta mi je rekla da se smirim, zezam i vredno radim

BEOGRAD – Muzičar Luk Blek kaže da se jedva suzdržva da ne zaplače nakon što je pobedio na „Pesmi za Evroviziju“ i predstavljaće Srbiju na „Pesmi Evrovizije.

Posle nastupa u takmičenju sa pobedničkom pesmom „Samo mi se spava“, koje je direktno u subotu uveče prenosila Radio-televizija Srbije, Blek je rekao novinarima da će pobedu proslaviti sa svojim timom.

Upitan da li će sa srpskom verzijom svoje pesme nastupiti u maju u Liverpulu, Blek je rekao da se vezao za nju jer nju napravio za potrebe „Pesme za Evroviziju“.

„Mnogo više se saosećam sa njom i voleo bih da tako predstavljam svoju zemlju, ali o tom, po tom. Videćemo. Imam i verziju na engleskom koju mnogo volim“, rekao je Blek.

Po osvajanju takmičenja na osnovu glasova stručnog žirija i gledalaca Bleku je čestitala prošlogodišnja predstavnica Srbije Konstrakta, a mladi muzičar je priznao da mu je rekla da ga sada očekuju putovanja i da treba mnogo da se zabavi.

„Rekla mi je da se smirim, zezam i vredno radim. Tražiću od nje savet. Moram da zadržim njenu mirnoću , a opet da budem mnogo divlji na nastupu“, dodao je Blek.

Blek je rekao da je razmišljao da odustane od muzičke karijere i da je nastup na „Pesmi za Evroviziju“ shvatio kao svoju poslednju priliku, i da je iz tog iskustva kao glavnu pouku izvukao – strpljenje, koje nije imao kao muzičar.

„Od kako sam krenuo išao sam gore dole, levo desno, sa muzikom i prošle godine sam hteo da odustanem. Međutim prijavio sam se na Evroviziju čisto da uradim poslednji korak pre nego totalno odustanem. Isplatilo se“, rekao je Blek.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.