U trendu

Maraja Keri objavljuje izgubljeni alternativni album iz 1995.

NJUJORK – Američka pevačica, muzička producentkinja i glumica Maraja Keri saopštila je da će objaviti svoj „izgubljeni“ album iz 1995. godine.

Tokom najnovijeg intevjua koji je Keri dala, ona je otkrila da je „pronašla“ trake za album „Someone’s Ugly Daughter“ iz davne 1995. godine, te da planira da objavi album trideset godina kasnije, preneo je specijalizovani muzički časopis „NME“.

Ova svetska zvezda je tokom 2020. godine u svojim memoarima „The Making of Mariah Carey“ otkrila da je radila na alternativnom rok albumu sredinom 1990-ih.

U tom periodu, pevačica se oglasila i na svom Tviter nalogu napisavši da je napravila album „samo da bi se smejala, ali da joj je taj materijal doneo mračne dane“.

Ona je tada dodala da njena prijateljica Klarisa peva glavne vokale na albumu, a u novom intervjuu za „Rolling Stone“ potvrdila da je pronašla „izgubljenu“ verziju albuma.

U video snimku, koji je pevačica priložila uz svoju objavu na Tviteru, čuje se alternativna rok pesma, naziva „Demented“, grupe pod nazivom „Ćick“.

Dve pesme grupe „Ćick“, „Demented“ i ‘Malibu“, i dalje su dostupne za strimovanje na Jutjubu, nakon što su postavljene još 2009. godine.

Članovi grupe „Ćić“ potvrdili su za Pitćfork da je pevačica napisala, producirala i pevala prateće vokale na svakoj pesmi sa albuma, osim obrada „Ćeap Tric“ i hita „Surrender“.

„Želela sam da se oslobodim, pustim i izrazim svoju bol, ali sam takođe želela da se smejem“, rekla je Kiri o albumu iz 1995.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar