U trendu

Marija Jelić: Karnegi hol prekretnica u karijeri

NJUJORK – Operska pevačica Marija Jelić izjavila je da smatra svoj prvi nastup u Karnegi holu ya prekretnicu u karijeri, kada je u pratnji pijaniste Antonija Manolija izvela dela Đuzepea Verdija, Đakoma Pučinija i Sergeja Rahmanjinova, kao i ariju Stanke iz opere „Na uranku“ sa kojom je debitovala u Narodnom pozorištu u Beogradu.

“Mnogo sam srećna i ne mogu još da shvatim šta mi se dogodilo. Koncert je bio pun emocija, imajući u vidu da je to prvi operski koncert nakon pandemije u Karnegi holu. Publika je bila divna i jedva čekam da ponovo pevam u Americi. Zaista imam osećaj da se dogodila čarolija i za mene je ovo velika karijerna prekretnica“, rekla je sopran Marija Jelić.

Nakon debija u prestižnoj njujorškoj dvorani Karnegi holu koncertom održanim u utorak, Jelić je već u pregovorima za naredni koncert u Karnegi holu i debi u operi, saopštila je PR služba pevačice.

Srpska sopranistkinja je ovog leta nastupala na beogradskom stadionu Tašmajdan sa Elinom Garančom i potom sa Plasidom Domingom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.