U trendu

Mauntin mjuzik fest od 13. do 15. AVGUSTA na Divčibarama

VALJEVO – Ovogodišnji „Mauntin mjuzik fest“ održaće se od 13. do 15. avgusta na Divčibarama, pod sloganom „Idemo na vrh“, saopštili su danas organizatori manifestacije.

Ovom prilikom će na Glavnoj sceni ski staze Crni vrh nastupiti Tkač, Ida Prester, Stereobanana, „z++“, Lost Propeleros, Dram, Fank Šui, Bvana i Neznani ludaci, na Vinil stejdžu ploče će vrteti Vajt siti soul, Timbe, Peppe i FUNKcioner, a domaćin MMF „afterpartija“ biće BeGe Fank.

Po rečima organizatora, MMF, „karakterističan po neobičnom festivalskom okruženju planinske prirode, i ove godine za posetioce različitih uzrasta, pored dobrog zvuka, obezbeđuje i brojne sadržaje – adrenalinske, avanturističke, kreativne, sportske i naučne“.

Pored toga, u okviru „Čudesne šume“, ljubitelje prirode očekuju i kreativne radionice, avantura park, zip lajn, trka boja, panoramska vožnja žičarom, kao i mnoge druge aktivnosti.

Ulaznice za oba dana festivala su već dostupne, a broj posetilaca je ograničen.

Svi ljubitelji festivala koji su prošle godine kupili karte moći će da ih iskoriste ove godine, dok je za decu do 10 godina ulaz besplatan.

Osim toga, ovogodišnji festival organizovan je u skladu sa „Sejf ivents Srbija“ protokolom koji podrazumeva ograničenje ulaska na sve koji su vakcinisani, imaju antitela usled preležanog virusa ili su imaju negativan test, dok deci do 12 godina on nije potreban.

Za sve posetioce omogućeno je i testiranje brzim antigenskim testom u u Domu zdravlja Hemikal u Valjevu.

Po rečima organizatora, generalni sponzor ovogodišnjeg festivala je kompanija „Možart“, koja je „prepoznala potencijal događaja kao društveno-odgovorne manifestacije od značaja za valjevski region i Srbiju“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.