U trendu

Megzit: Princ Filip besan, Hari s kraljicom, Vilijam „krivac“..

LONDON – Princ Filip napustio je jutros smrknutog lica zamak Sandringam, u kojem bi kasnije u toku dana princ Hari trebalo da se sastane sa kraljicom i razgovara o svojoj kraljevskoj budućnosti nakon „Megzita“.

Vojvoda od Edinburga (98) imao je značajnu ulogu u savetovanju Njenog Velicanstva uoci današnjeg samita, ali ostaviće svojoj ženi, princu Čarlsu i princu Vilijamu da zaključe izlazni dogovor sa Saseksima, piše Dejli Mejl.

Filip je verovatno kraljici preneo mišljenje o odluci Megan i Harija da napuste svoje dužnosti viših članova kraljevske porodice pre nego što je danas napustio palatu i navodno je bio vrlo ljut kad je saznao prošle srede, te je vikao na svoje pomoćnike: „Sta kog đavola oni izigravaju?“

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa navodno su bili pod velikim pritiskom zbog maltretiranja princa Vilijama, a Megan je odlucna da napusti kraljevsku porodicu, dok će njen suprug „slomljenog srca“ danas pokušati da sklopi sporazum o abdikaciji sa svojom 93-godišnjom bakom, piše list.

Kraljevski saradnici veruju da će se sastanak održati u 14 časova po lokalnom vremenu, tako da će Megan moći da se uključi u 6 sati ujutro po kanadskom vremenu gde je otputovala nekoliko sati nakon što je par „podneo ostavku“ prošle srede – ali Kejt, vojvotkinja od Kembridza, danas neće biti tu da podrži svog supruga princa Vilijema u Norfolku, jer je ostala u palati Kensington da brine o njihovo troje dece.

Megan je navodno rekla Hariju da mora da se udalji od kraljevske porodice, a što se događa samo 20 meseci nakon što se udala za njega. Za to delimično okrivljuje princa Vilijema, a rekla je navodno suprugu za Božić: „Ovo nije za mene“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar