U trendu

Mini koncert Bojane Stamenov uz premijeru filma „Respect“

BEOGRAD – Premijera biografskog američkog filma „Respect“ o čuvenoj pevačici Areti Frenklin biće održana 8. septembra u Kombank Dvorani, a kao uvod u novi film biće upriličen mini koncert muzičarke Bojane Stamenov, saopštio je danas distributer „Taramount film“.

Glavnu ulogu u filmu tumači poznata glumica i pevačica Dženifer Hadson, koja se afirmisala u čuvenoj TV emisiji „Američki idol“, a zatim je osvojila Oskara za sporednu ulogu za muzički film „Dreamgirls“ 2006. godine.

Biografska drama „Respect“ rediteljke Lisl Tomi, prikazuje uspon kraljice soul muzike Arete Frenklin i njenu neverovatnu životnu priču, od trenutka kada je kao devojčica pevala u crkvenom horu svog oca, do momenta kada je postala internacionalna zvezda.

Osim Dženifer Hadson, igra i pevačica Meri Dž. Blajdž, Forest Vitaker, Marlon Vejans.

Soul, džez, fank muzičarka Bojana Stamenov će prirediti omaž Areti Frenklin kroz mini koncert, gde će pevati hitove čuvene soul dive.

Stamenov će 8. septembra publiku na najbolji način uvesti u film koji sledi, a na samom nastupu biće simbolično, u odeći tog doba koje će vratiti u vesele ’60, ’70. i ’80-te godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar