U trendu

„Moto Platz Beograd“ najavljuje moto skup za Beer Fest

BEOGRAD – Udruženje ljubitelja motocikala „Moto Platz Beograd“ organizovaće prvi moto skup u okviru Belgrade Beer Festa, koji će se održati od 18. do 21. avgusta na Ušću, najavili su organizatori.

Moto Platz na Beer Festu predstavljaće jednu od glavnih atrakcija na festivalu piva, posetioci će imati priliku da posete izložbu retkih motora i „oldtajmera“, da prisustvuju improvizovanom „zidu smrti“, slušaju rokenrol, ali i da posete tatto studio, koji će biti deo široke ponude, navodi se u najavi.

Vojin Đurašinović iz Udruženja motorista i Moto Platza istakao je je ideja ovogodišnje manifestacije da se organizuje prvi pravi susret motorciklista i ljubitelja motora iz celog regiona.

Među mnogobrojnim posetiocima naći će se Žika Jelić, osnivač YU grupe, zatim basista Generacije 5 Miloš Stojisavljević Cajger, glumac Petar Strugar, kao i frontmen kultne rokenrol grupe Van Gogh Zvonimir Đukić Đule.

Zanimljivo je da će, iako je posvećen ljubiteljima motocikala, Moto Platz imati i svoju muzičku binu na kojoj će nastupiti razni bendovi i izvođači.

Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće jubilej – 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festivala na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.