U trendu

Mountain Music Fest počinje na Divčibarama

DIVČIBARE – Mountain Music Fest počinje večeras na ski-stazi na Divčibarama i trajaće do nedelje, 14. avgusta, saopštili su organizatori.

Festival će u 17.30 otvoriti Musical Doctors, nakon kojih je nastupati Sevdah Baby live & Ivana Vladović, TBF i Bege Fank & BKO, dok je poslednji nastup prve večeri festivala rezervisan za Different Kind of Jaž.
Program u subotu, 13. avgusta počinje u 12.00, kada posetioce svih uzrasta očekuje bogat program za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok će ljubitelji prirode moći da uživaju u orijentiringu, pravljenju šumskih parfema, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.
Muzičke nastupe će na novoj Breza bini otvoriti Mutanti u 15.00 časova, a na glavnoj bini će od 18.00 nastupati Cotton Pickers, Deca Loših Muzičara, Sunshine i Vojko V. Tokom celog dana dana, na Vinilu stejdžu će ploče vrte dvojac iz Portugala – Funkamente, Peppe, Đ Goce i momci iz White City Soul-a, dok su za dobro raspoloženje trećeg dana festivala, odnosno MMF afterday zaduženi Bege Fank, Phat Phillie, Ljudski Maximum i Nezoob.

Za sve ljubitelje planine koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, organizovan je i besplatan kamp nedaleko od samog festivala.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar