U trendu

Muzičko scensko delo “Sudbina umetnika” u Gvarnerijusu

BEOGRAD – Ekskluzivno muziÄŤko-poetsko veÄŤe pod nazivom “Sudbina umetnika” biće odrĹľano veÄŤeras na sceni Ustanove „Gvarnerius“ u Beogradu.

Publika će moći da prisustvuje muzičko-scenskom programu dramskog umetnika Ljubivoja Tadića, koji će recitovati poeziju Puškina i Ljermontova, i u kompozicijama Čajkovskog i Rahmanjinova u izvođenju soprana Dubravke Nestorov i pijaniste Borislava Nestorova.

Tadić je u poslednjih 20 godina ostavio traga kao uspešan upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu, gde je proveo jedan mandat od četiri godine (2000-2004).

DuĹľe vreme je bio odsutan iz kulturnog Ĺľivota, bez novih projekata na filmu, TV serijama ili predstavama.

Kao osnivač nezavisnog teatra “Ogledalo” realizovao je kao reditelj i glumac razne osvešćene i mudre scenske projekte poput komada “Dijalog u paklu između Makijavelija i Monteskija” ili dugovečne drame “Tesla ili prilagođavanje anđela” na sceni Nacionalnog teatra.

Program poÄŤinje taÄŤno u 20 ÄŤasova, a zbog ograniÄŤenog broja mesta, rezervacije su obavezne, i zainteresovani se mogu javiti na mail info@guarnerius.rs ili na telefon 069/361-2038, a cena karte je 1000 dinara.

U skladu sa merama Kriznog štaba Vlade Republike Srbije protiv Covida 19, obavezno je nošenje zaštitnih maski od ulaska i izlaska iz dvorane, i naravno tokom koncerta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.