U trendu

Muzički festival „Lake Fest“ od 4. do 6. avgusta u Nikšić

NIKŠIĆ – Tradicionalni muzički festival “Lake fest” ove godine biće održan od 4. do 6. avgusta u Nikšiću, tačnije na Krupačkom jezeru u blizini ovog grada u Crnoj Gori, najavili su organizatori.

Tokom tri dana nastupiće inostrani di-džej izvođači, kao i popularni rok muzičari Srbije i regiona.

Tako će od stranih imena na atraktivnom jezeru u Krupcu gostovati čuveni nemački di-džej Pol Van Dajk, veoma često tražen na našim prostorima, a uz njega “Agents of Time” – italijanski tandem elektronske muzike – Andrea di Celie i Luiđi Tutolo, Ten Walls – litvanski producent i di-džej Marijus Adomaitus ili Mario Basanov.

Od domaćih izvođača elektronske muzike nastupiće dama Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Nastić.

Domaća rok scena biće zastupljena sa bendovima – „Negative“ na čelu sa Ivanom Peters, „Van Gogh“ čiji je frontmen Zvonimir Đukić Đule (obe grupe su nedavno nastupile na 12. Arsenal festu u Kragujevcu), Kiki Lesendrić i “Piloti”, pank rok sastav “Atheist Rap”, alternativni bend “Kanda, Kodža i Nebojša”, „Kraljevski apartman“, „Deca iz vode“ – EKV tribute bend i „Black – Metallica tribute“.

Regionalna scena će biti predstavljena sa domaćinima iz Crne Gore – alternativni rok sastav “Vrpca” iz Podgorice, koji postoji 10 godina, kao i pank rok bend nastao 1992. „DST – Društvo skrivenih talenata“ iz Nikšića, ali i reper Vojko V. iz Hrvatske, i rokeri “Bolero” iz Bosne i Hercegovine, osnovani 1982, ponovo aktivni od 2013. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.