U trendu

Muzički spektakl „Opera na vodi“ 15. septembra u Beogradu

BEOGRAD – Veliki muzički spektakl „Opera na vodi“ biće održan u Beogrdu 15. septembra, povodom obeležavanja 150 godina postojanja Narodnog pozorišta.

Ovaj muzički spektakl će biti održan na Sava Promenadi pod generalnim pokroviteljstvom kompanije „Moji brendovi“, saopštio je organizator.

Jedinstveni koncert na otvorenom okupiće kompletan ansambl opere sa više od 200 izvođača pod dirigentskom palicom maestra Dejana Savića, a publika će imati priliku da uživa u popularnim arijama, duetima i horovima iz poznatih opera, od kojih se najveći broj nalazi na redovnom repertoaru Narodnog pozorišta.

Svetlana Glumac, direktorka korporativnih i regulatornih poslova kompanije Moji brendovi istakla je veliko zadovoljstvo što je su deo ove manifestacije i istakla da je partnerstvo sa Narodnim pozorištem došlo kao logičan sled jer ih ujedinjuju iste vrednosti.

„Kompanije koje poslujuu okviru „Mojih brendova“ neki su od najstarijih srpskih brendova poput Imleka, Bambija i Knjaz Miloša i uvek su tu da podrže velike nacionalne kulturne događaje“, rekla je Glumac.

Želeli smo, kazala je da budemo deo ovog jubileja i na taj način vratimo prave vrednosti i da mlade ljude usmerimo na njih.

„Kao kompanija prisutni smo u sportu, obrazovanju, podršci deci bez roditeljskog staranja, a posebno smo posvećeni kulturi. ‘Opera na vodi’ treba da predstavlja početak jedne tradicije ovakvih događaja i da Beograd postane kulturni centar regiona, a mi ćemo i u budućnosti biti pratioci ovakvih manifestacija“, rekla je Glumac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.