U trendu

Najavljen novogodišnji spektakl sa Kule Beograd

BEOGRAD – Ulazak u 2023. godinu obeležiće vizuelno-muzički spektakl sa Kule Beograd, najavio je danas Belgrejd voterfront.

Odmah nakon odbrojavanja poslednjih trenutaka 2022. u ponoć 31. decembra i 1. januara zasijaće istovremeno čak 20 spratova Kule Beograd , kaže se u saopštenju kompanije.

Kako je najavljeno, na najvišoj zgradi u Srbiji sa 180 pozicija vinuće se u vazduh vatromet i obasjati nebo iznad Save.

„Osmominutni vatromet, propraćen muzikom specijalno osmišljenom za ovu priliku, biće ispaljen i sa novobeogradske obale reke sa 13 pozicija, u dužini od jednbog kilometra“, dodaje se u saopštenju.

Belgrejd voterfront je najavio i da će „bajkovitu noć u Beogradu na vodi upotpuniti jedinstveni vatropadi sa Starog savskog mosta i Gazele“.

Uz to, „čak 30 lasera, 32 laserske glave najnovije generacije, 16 bimova velike snage, 40 bimova i 48 led strobova prošaraće nebo nad Beogradom“.

„Tako će stvoriti preko 10.000 svetlosnih efekata koji će posetiocima okupljenim na Sava Promenadi stvoriti uspomenu za čitav život“, navodi se u saopštenju.

Novogodišnji spektakl Belgrejd voterfront organizuje u saradnji sa kompanijom „Fireworks by Gruči“ „svetskim liderom u pirotehničkim događajima ovog tipa koji je oborio čak 11 Ginisovih rekorda u oblasti vatrometa“.

Belgrejd voterfront je podsetio da na dočeku na platou pored Starog savskog mosta nastupaju od 20:30 Marko Louis, Jelena Tomašević od 21:30, dok će u Novu godinu okupljeni ući uz hitove Željka Joksimovića, koji peva od 23:00 do 1:00.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.