U trendu

Najpovoljniji bioskopski dan u CineStar bioskopima u Srbiji

BEOGRAD – Najpovoljniji bioskopski dan biće održan u utorak 16. avgusta, pod nazivom „Dan za 250“, u CineStar bioskopima u Srbiji: u Beogradu (Ada Mall), Pančevu, Novom Sadu i Zrenjaninu, najavili su iz CineStara.

Odlazak u bioskop je pravi izlazak i poseban doživljaj koji se najbolje oseti u društvu, jer se tada sa drugima dele emocije, od smeha, oduševljenja, do straha i napetosti.

Dan koji ruši bioskopske posete namenjen je svim ljubiteljima filma najrazličitijih ukusa koji će moći da uživaju u čaroliji velikog platna uz sjajnu priliku da po povoljnoj ceni od 250 dinara provedu vreme u klimatizovanim salama najmodernijih bioskopa, uz atmosferu sa kakvom nijedan kućni ekran ne moze da se uporedi.

Na repertoaru CineStar bioskopa 16. avgusta naći će de bogat spisak najaktuelnijih naslova: sinhronizovani animirani filmovi za decu „DC Liga Superljubimaca , zatim najnoviji triler sa Melom Gibsonom „Mesto usijanja , akcioni film sa Žilijet Binoš i Morganom Frimenom „Autoput spasa“, romantično ostvarenje „Pritisni play i voli ponovo“ , akcioni triler sa Mišel Monahan „Mračna lokacija“, najnoviji horor „Arturovo prokletstvo“ , kao i uzbudljivi triler „Mamac“

Radno vreme CineStar bioskopa 16. avgusta biće od 11 časova.

Svi flmovi u CineStar bioskopima 16. avgusta imaće jedinstvenu cenu od 250 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.