U trendu

Nova serija „Vrata do vrata“ od ponedeljka na SuperStar TV

BEOGRAD – Nova domaća humoristička serija „Vrata do vrata“, u kojoj će, između ostalih, igrati glumci Zoran Cvijanović, Maja Mandžuka i Nebojša Ilić, biće premijerno emitovana u ponedeljak, 25. februara, na novom kanalu Telekoma „SuperStar TV“.

Radnja se odvija u jednoj naizgled običnoj zgradi, u koju su novinari imali priliku da „zavire“, budući da je u zajedničkom dvorištu stanara održana promocija nove serije, koja će, kažu, publici dočarati svakodnevicu komšijskih odnosa.

Glumac Zoran Cvijanović, koji u seriji igra upravnika zgrade Miloša Gazivodu, kaže da je tradicija srpskog humora kada su komšijski odnosi u pitanju najbolje prikazana u predstavi Radovan treći – kada dve porodice zarate, sukob se prenosi sa generacije na generaciju i to traje vekovima, ne oprašta se i ne zaboravlja.

„Dok u našoj zgradi žive ljudi koji se špijuniraju, nameštaju, podmeću, ogovaraju, sačekuju, ali nisu zlopamtila, pa se onda i vole, praštaju, žive zajedno i nekako im je lepo“, objašnjava Cvijanović radnju nove serije.

Navodi da će za glumce biti najveći kompliment ako gledaoci prateći radnju serije kažu „voleli bismo da živimo u toj zgradi“.

Cvijanović je pokazao novinarima dvorište gde se stanari druže, njihovu zajedničku radionicu, ulaz u zgradu i hol sa sandučićima, dok se, kaže, radnja dešava na drugom, trećem i četvrtom spratu.

Na trećem spratu živi porodica Petrović, opisuje Cvijanović, koju igraju Nebojša Ilić i Katarina Marković i njihov sin Dušan, koga igra Dimitrije Zlatanović. Prekoputa njih su Sibinovići i Bešlići koje igraju Jelena Jovičić i Nemanja Oliverić i njihov sin Lav koga igra Pavle Orić.

„Mnogo smo srećni što su nam se pridružili Dimitrije i Pavle, pošto su jako talentovani i duhoviti i mnogo nam pomažu u seriji“, rekao je Cvijanović.

Među stanarima su i dva studenta koje igraju Uroš Jakovljević i Dominik Čičak, i Maja Mandžuka koja igra uspešnu ženu, advokaticu, koja, kaže Cvijanović, živi sama i trudi se da živi sama, ali joj ostali stanari zgrade to ne dozvoljavaju.

„Naša osnovna ambicija je da budemo reizabrani, da ova Skupština stanara prođe makar još dva reizbora“, rekao je Cvijanović.

Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija Vladimir Lučić najavio je da će se serija emitovati svakog radnog dana od 18.30 časova na SuperStar TV kanalu, koji je, kaže, pokrenut pre tri meseca i već je među 10 najgledanijih.

„Velika mi je čast što je ovakva glumačka ekipa prihvatila poziv i ušla u naš projekat izgradnje jednog kvalitetnog kanala. Biće nam drago da ćemo svakog radnog dana moći da pratimo zgode tog kućnog saveta i time doprineti kvalitetu našeg kanala“, rekao je Lučić.

Producent serije je Dejan Karaklajić, a reditelji Vlada Aleksić i Marko Manojlović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.