Novogodišnji šou Filharmonije i Alekseja Igudesmana

BEOGRAD – Beogradska filharmonija, zajedno sa superstarom muzičke komedije, violinistom Aleksejem Igudesmanom, priređuje ekskluzivan program povodom dva novogodišnja koncerta, 26. i 27. decembra na Kolarcu.

Igudesmanov šou „Betoven i još ponešto“ imaće svetsku premijeru upravo sa filharmonijskim orkestrom, a prodaja ulaznica počinje 25. novembra.

Baš kao što je celokupna koncertna sezona posvećena Betovenu, tako će i praznični nastupi orkestra biti u znaku ovog kompozitora.

Urnebesni Igudesman, violionista koji je osvojio svet izvodeći klasičnu muziku na komičan način, daće svoj jedinstveni osvrt na neka od najpoznatijih Betovenovih dela, i to na šaljiv i originalan način.

Najveseliji nastupi Beogradske filharmonije tradicionalno oduševljavaju publiku i privlače veliku pažnju, pa su zato i odulučili da za kraj 2019. godine nastupe sa ovim violinistom i to po treći put.

Aleksej Igudesman već je 30 godina na muzičkoj sceni i to ne samo kao violinista, već i kompozitor, dirigent, komičar, producent, reditelj, glumac, pisac, pesnik, kuvar i hedonista uopšte.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.