U trendu

Objavljen trejler za film „Komedija na tri sprata“

BEOGRAD – Uoči velike beogradske premijere filma „Komedija na tri sprata“ koja je zakazana za 18. oktobar u MTS Dvorani, izašao je trejler za prvu filmsku priču rediteljke Sandre Mitrović, saopštili su producenti…

Ova jesen nam donosi film „komedija na tri sprata“ koji će publiku zasmejati ali i raznežiti kroz mnoge komične i često sulude avanture stanara jedne naizgled sasvim obične stambene zgrade.

Galerija likova – otuđenih i samoživih, ali i luckastih i dobrodušnih, biva suprostavljena usamljenoj zgradi u kojoj žive, a koja kao i zajednica koju su zapustili, počinje ubrzano da propada.

Glumačku ekipu čine Jelisaveta Seka Sablić, Slobodan Boda Ninković, Vesna Trivalić, Dragan Gagi Jovanović, Nataša Tapušković, Ljubomir Bandović, Miodrag Radonjić, Vanja Nenadić, Pavle Mensur i mnogi drugi.

Pored Sandre Mitrović koja je rediteljka i scenaristkinja, autorsku ekipu, između ostalih, čine i producent i pomoćnik reditelja Ivan Grbin, koscenarista Noe Dodson, direktor fotografije Dušan Ivanović.

Iza ove komedije drame stoje producentske kuće Filmland i Telekom Srbija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar